Política

La Plataforma per la Llengua reclama joguines amb etiquetatges en català

La Plataforma per la Llengua inicia el pròxim dia 22 la seva campanya anual per reclamar l'etiquetatge de les joguines en català amb un acte lúdic que celebra en forma de ludoteca pública.

La jornada festiva marca l'inici de la campanya En català, jugues? i consisteix en una fira de joguines etiquetades en català amb diverses activitats dirigides als més petits, segons que ha informat aquesta plataforma ciutadana.

La campanya es complementa amb l'edició de 20.000 cartes als Reis d'Orient que conclouen amb la petició de "poder jugar en català" i que s'han distribuït per escoles, ludoteques, biblioteques, ajuntaments i botigues de la comunitat catalanoparlant.

La campanya té com a objectiu, entre d'altres, el de conscienciar les empreses sobre la importància de tenir en compte la llengua catalana a l'hora de comercialitzar els productes orientats als nens. També persegueix reclamar a les administracions una legislació especial en el que es refereix a la llengua dels jocs, vídeos, videojocs o altres materials dirigits a nens i joves que es comercialitzen a Catalunya.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.