Societat

la vida social

La cursa del carrer Nou de Girona, per la Devesa

El nou itinerari estalviarà la pujada al sector de Palau i es quedarà pel centre

La popular cursa del carrer Nou de Girona canviarà el recorregut en l'edició que se celebrarà el proper diumenge 24 d'octubre i s'hi inclou una volta al parc de la Devesa. Els organitzadora de la cursa popular consideren que el canvi d'itinerari permetrà que hi hagi més públic al llarg de tot el recorregut, ja que es farà bàsicament pel centre de la ciutat i s'evitarà anar a zones més allunyades de Palau i el carrer de Barcelona com es feia fins ara.

Des de Girona Centre Eix Comercial, el seu president, Josep Maria Noguer, va considerar molt positiu el pas per la Devesa en aquest nou itinerari que manté la distància de deu quilòmetres. Una altra novetat serà que la sortida de la cursa es farà a un quart d'onze, un quart més tard de l'habitual, ja que abans es faran les curses infantils, que per primer cop es dividiran en tres curses de 500, 600 i 1.600 metres de llargada adaptat a cada cas. L'any passat la cursa va tenir al voltant d'uns 1.800 inscrits i s'espera repetir aquesta xifra de corredors, que la converteix en un clàssic de les marxes populars després de 32 edicions. Des del punt de vista tècnic, es controlarà amb xip la sortida dels corredors i no només l'arribada com es feia fins ara per garantir més exactitud en el control dels temps dels participants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.