Canals

La força d'un grup

El producte

Deu capçaleres

Hermes treu al carrer cada dia en paper set edicions d'El Punt, una de l'Avui i tres d'El 9 Esportiu

A l'Avui.cat i El Punt.cat es combinen la proximitat, l'actualització permanent, els serveis i la participació responsable

Totes les publicacions comparteixen els mateixos criteris editorials

Hermes treu al carrer cada dia en paper set edicions d'El Punt, l'Avui i El 9, l'únic diari esportiu en català. Els lectors d'El Punt i de l'Avui tenen un esportiu cada dia, el suplement Cultura el dijous (Avui), el setmanari de cultura popular i oci Sortim el divendres, L'Econòmic el dissabte, i la revista Presència el diumenge. El mensual Catalonia Today i les publicacions comercials Punt de Venda Motor i El Punt Habitatge, de periodicitat mensual, completen l'oferta del grup en paper. L'Avui.cat i El Punt.cat són les capçaleres de referència del grup a la xarxa, i s'hi combinen la informació de proximitat, l'actualització permanent, els serveis i la participació responsable. Totes les capçaleres del grup s'aixopluguen sota els mateixos principis editorials: el rigor i la independència informativa, la catalanitat de llengua i de referents i la defensa dels valors democràtics i de justícia social. Criteris que des d'El Punt s'expressen des d'una visió comarcal del país, en el sentit de localitat i proximitat al territori, i des de l'Avui i la resta de capçaleres, des d'una òptica més general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.