Cultura

Vuit relats de poble

L'escriptor i periodista Marc Masdeu (Castellar del Vallès, 1976) és el guanyador del primer premi de narrativa que organitza la Fundació Món Rural per a obres ja editades. El reconeixement és per a l'obra Les tombes buides, un conjunt de vuit relats independents que tenen en la vida diària d'un poble i en els personatges que s'hi mouen el fil conductor. Masdeu va presentar ahir el llibre a Lleida acompanyat de l'editor de Cossetània Edicions i dels responsables de la Fundació Món Rural. Masdeu, que viu ara a Soses (Segrià), va dir que els relats, escrits en monòlegs interiors que van de l'esperpent al melodrama, ofereixen una visió agònica i rocambolesca del poble.

També es va presentar ahir l'obra guanyadora en la categoria d'assaig. L'ha escrit Manel Martínez (Vimbodí, 1962). Apicultura tradicional a la Conca de Barberà descriu una forma d'explotació actualment desapareguda a Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.