cultura

Sanjosex i Kaulakau, premiats

Els crítics de la revista Enderrock han seleccionat Ordre i aventura, de Mishima, com a millor disc en català del 2010, però també han triat dos discos amb participació gironina en el rànquing del més destacat de l'any passat: Al marge d'un camí, del bisbalenc Sanjosex, que ocupa el segon lloc de la classificació general de discos –el tercer és Fràgil, d'Els Pets–i ha estat elegit també com el millor àlbum de cançó d'autor; i In Fabula, de Kaulakau, amb els gironins Enric Canada i Jordi Molina, que els crítics de la revista han triat com a millor disc de folk.

Altres discos destacats de l'any són Decorant interiors, d'Estúpida Erikah (artista revelació) i Adelante Bonaparte, de Standstill (millor disc català en altres llengües).

Les llistes dels millors de l'any apareixen al número de gener d'Enderrock, que té Beth a la portada amb motiu de la presentació del disc Segueix-me el fil, el 14 de gener al Palau de la Música.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.