cultura

Activitat cultural a la Casa Irla

El centre cultural presenta un intens programa d'activitats de la temporada hivern-primavera

La Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols de mica en mica s'ha convertit en un centre que ofereix una activitat cultural de primer ordre. Ho ha aconseguit oferint un programa variat i carregat d'actes, que sobretot potencia la presència d'escriptors i escriptores (reconeguts o joves promeses), passant per grans artistes que omplen les parets d'obres d'art. També, novament, la gent de casa, com ara el Casal de Tueda i els alumnes de l'escola de música, hi troben un espai per donar a conèixer les seves aptituds artístiques i creatives. Per a aquest nou semestre, que ha arrencat al gener i que acaba a l'agost, destaquen, entre altres, les presentacions amb autors de la talla de Núria Esponellà, Najat El Hachmi i Jaume Cabré, i l'exposició que oferirà Daniel Lleixà a principi de juliol.

També cal destacar el segon cicle de cinema d'autor, a través del qual es projectaran, entre altres, els treballs audiovisuals dels realitzadors Jan Baca i Toni Garriga (7 i 28 d'abril).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.