Articles

UT/UDA

Partal

Ningú ha dubtat mai de la teva visió i competència professional. Quan a casa nostra ningú no sabia què diantre volia dir internet, tu ja navegaves. Quan començàvem a entendre que el correu no sempre havia d'anar acompanyat d'un segell ensalivat, tu ja tenies una pàgina web informativa, el que ara se'n diu un diari digital. Has rebut premis per la teva tasca amb Vilaweb, per la teva anticipació i la teva solvència com a periodista. Però t'has ficat a la sabata de Jordi Hereu, i això té un preu.


Un bon dia se't va acudir dubtar de la versió oficial sobre l'anomenat cas Vilaró; el cap de la Guàrdia Urbana que suposadament havia estat ferit per una pilota dels Mossos d'Esquadra. Vas demostrar que, si més no, hi havia ombres importants en el relat de l'Ajuntament de Barcelona. No estava clar, vas dir, que una bala de goma provoqués tot el mal que els hospitals asseguraven que havia patit el Sr. Vilaró. La corporació municipal va reaccionar amb virulència, et va tractar de mentider i et va portar als tribunals.


Ara tots els partits polítics, tots llevat del PSC, han votat a favor de deixar córrer el cas. El govern d'Hereu, en minoria, s'ha obcecat amb la seva croada particular contra la pluralitat informativa i en contra teu, Vicent Partal, malgrat haver-te premiat en el passat per la teva vàlua professional. Què hi farem, si a algú no li agrada la discrepància, pitjor per a ell. D'aquí a poc és possible que les cares de la institució canviïn, ja sabem que la política és així de bèstia, i tu encara hi seràs. Perquè els missatges van variant, però el bon missatger no és tan fàcil de matar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.