Política

Vila recull en un llibre els seus principis inspiradors

L'alcalde de Figueres i candidat per CiU recopila articles i discursos que ha fet durant el mandat que donen les claus de la gestió

Reafirma la seva ànima liberal

L'alcalde de Figueres i candidat de CiU a la reelecció, Santi Vila, va presentar ahir un llibre en què es recullen un seguit d'articles, parlaments o reflexions que ha anat fent durant aquests quatre anys de mandat. El llibre es titula Sense límits. O de com a la ciutat tots els somnis han de ser possibles. Ell mateix explica que en comptes de fer un inventari de les obres fetes ha preferit “donar a conèixer les flors de l'ànima del projecte”. Són les claus i els principis inspiradors del seu treball públic. És un llibre escrit des del sentiment.

Sense límits..., a més d'una presentació en què l'autor explica el motiu del volum, té un prefaci del poeta Carles Duarte i un pròleg del periodista Juan Jesús Aznar. En els textos respectius es refereixen a Santi Vila com una persona que duu Figueres al “cap i al cor”, “un gestor eficaç i un polític brillant, lluitador i dialogant”, que es dedica a la política amb “generositat”.

LA FRASE

M'estimo el dret a poder triar cada dia allò que vull arribar a ser, sense cadenes, alliberat del tot de perjudicis
Santi Vila
ALCALDE DE FIGUERES (CIU)

Presentació multitudinària

Més de dues-centes persones van seguir, moltes de les quals a peu dret, la presentació del llibre que es va fer a l'auditori del Cercle Sport, un espai que de seguida es va fer petit. Entre els assistents hi havia els cinc exalcaldes vius, circumstància que pràcticament no s'havia produït mai en un acte d'aquestes característiques. La presentació del llibre la va fer el secretari general i portaveu del govern de la Generalitat, Francesc Homs, que es va referir a Vila com una persona que “té crèdit moral perquè és seriós, compromès i complidor”. També va destacar el fet que li agrada trencar tòpics. Per la seva part, l'autor dels escrits va justificar l'edició del llibre, que ha editat Brau, com “una necessitat de fixar memòria i relat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.