Societat

Educació

Transformen en centre l 'aula de formació d'adults de Lloret

El govern ha aprovat la creació de sis nous centres de formació d'adults a Catalunya, una mesura que suposa la transformació en centres del que fins ara eren aules de formació per a persones adultes (AFA). Es tracta del centre de formació d'adults de Lloret –antiga AFA Lloret de Mar–, el centre de formació d'adults Pegaso (Barcelona) –antiga AFA Pegaso–, el centre de formació d'adults Rius i Taulet (Barcelona) –antiga AFA Rius i Taulet–, el de formació d'adults La Verneda (Barcelona) –antiga AFA La Verneda-Sant Martí–, el centre de Torrent d'En Melis (Barcelona) –antiga AFA Torrent d'En Melis– i el centre Joan Comorera de Cervera –antiga AFA Cervera–.

Segons es manté, amb aquesta transformació “s'aconsegueix augmentar l'atenció a l'alumnat, ja que els espais, alguns nous i altres de remodelats, disposen de millors condicions i d'un mínim de tres aules per centre”. Els sis centres tenen 2.471 alumnes matriculats.

El Departament d'Ensenyament disposa de 130 centres de formació d'adults a Catalunya. Els centres tenen com a oferta formativa, entre altres, les proves d'accés a formació professional, la preparació per a les proves d'accés a la universitat, el graduat en educació secundària, català, castellà, anglès, informàtica i formació instrumental (aprenentatge i perfeccionament de la lectura i l'escriptura).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.