Cultura

Núñez la farà sonar al Cornamusam d'Olot

El concert de demà a la nit del gaiter gallec Carlos Núñez (22.30h, al Torin) és la proposta més destacada del Festival Internacional de la Cornamusa d'Olot, el Cornamusam, que aquest cap de setmana arriba a la vintena edició organitzat per l'associació de cultura popular de la Garrotxa El Til·ler.

Marc Daunis serà el sacaire encarregat de la tocada d'inici des del balcó dels espants de Sant Esteve, prèvia al ball de la Cabreta –la figura folklòrica identificativa del festival–. Els Ministrers de l'Escola de Música d'Olot interpretaran la música. El primer dia de festival s'acabarà amb el concert dels Berros de la Cort a la nova sala El Torin.

L'endemà, l'aragonès Àngel Vergara, farà una conferència sobre la cornamusa aragonesa (al migdia a Can Trincheria) i una hora després els Sacaires de Tarragona oferiran un concert a l'aire lliure a la plaça Rector Ferrer. Aquesta mateixa formació musical interpretarà la música de la Cabreta, que tornarà a ballar a la mateixa plaça (18.30h) i protagonitzarà la cercavila posterior amb els Ministrers de l'Escola de Música d'Olot.

El Cornamusam s'acabarà el diumenge al Parc Nou amb el concert de la Factoria del Bordó. Començarà a dos quarts de set de la tarda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a