Política

Sebastià Garcia és el nou secretari local del BLOC de Dénia

Substitueix en el càrrec Josep Crespo, que va dimitir el passat 28 de juny

L'assemblea del BLOC de Dénia ha triat per unanimitat Sebastià Garcia, com a secretari local del col·lectiu. Garcia substitueix en el càrrec Josep Crespo, regidor i portaveu del BLOC a l'Ajuntament de Dénia, que va renunciar al seu càrrec el passat 28 de juny. D'aquesta manera, Sebastià Garcia, torna a la primera línia política per tal d'encarar aquesta nova legislatura i també per preparar la campanya de Compromís a les eleccions generals.

Després de ser triat per més d'una cinquantena de militants que van acudir a l'assemblea del col·lectiu, Sebastià Garcia ha fet un discurs en el qual ha agraït la tasca de l'anterior secretariat, amb Josep Crespo al capdavant, i en el qual va marcar també els seus objectius.

El nou secretari local enceta aquest nou càrrec amb molta il·lusió i disposat a treballar amb Josep Crespo, l'únic membre segur del nou equip, ja que Sebastià Garcia està confeccionant el seu secretariat que farà públic en unes setmanes.

El qui fou alcalde durant més de 6 anys a Dénia confessa que ha estat una decisió purament personal la de tornar a la primera línia política i que ho va veure clar després de la dimissió de Crespo.

El col·lectiu local del BLOC de Dénia inicia una nova etapa que coincideix amb l'inici de la legislatura a l'Ajuntament. La dimissió de Josep Crespo obria fa un més un procés de tria d'un nou equip que ha culminat aquesta setmana amb l'elecció d'un substitut al seu càrrec.

L'anterior secretari local, Josep Crespo, argumentava deixar el seu càrrec per tal de poder ocupar-se de ple en les tasques de regidor a l'Ajuntament. L'actual regidor ha afirmat també que aquesta decisió ja fa temps que l'havia presa i ha triat el moment oportú per a comunicar-la, ara que ja ha començat la legislatura i que el curs electora ja ha pres el seu camí.

Sebastià García

Redacció

Sebastià Garcia va nàixer a Dénia el 28 de juliol de 1944, tot i que és mestre de professió (va ser director del Col·legi les Vessanes) des de ben jove va tindre una vida molt lligada a la política. Va ser alcalde de Dénia de 1991 a 1995 i de 1997 a 1999. Va ser diputat per Alacant des de 1999 a 2003, quan va decidir abandonar la política de manera provisional.

Als seus 67 anys torna a la primera línia política per ser secretari local del BLOC de Dénia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.