Editorial

El Punt i l'Avui fan història

Un diari nacionalment compromès, independent, que defensi els valors del nostre país i que tingui com a referència tot el territori català combinant les informacions nacionals i les de proximitat. És El Punt Avui, el diari que avui ja teniu a les mans i que és fruit de l'aliança que les empreses editores dels dos diaris van anunciar fa uns dies. L'Avui, el degà de la premsa en català –nascut el dia de Sant Jordi del 1976– i El Punt –nascut el febrer del 1979– sumen esforços per fer un diari millor per als lectors i amb vocació de servei al país.

Amb el màxim respecte cap a les dues capçaleres, el diari és una aposta agosarada, impensable anys enrere, però que combina la necessitat de sumar esforços en temps de crisi amb el convenciment que ens permet afrontar
amb més garanties el futur. La
suma de les dues capçaleres permetrà des d'avui als lectors, provinguin d'un diari o de l'altre, poder gaudir dels continguts que eren més propis d'un rotatiu concret:
els continguts de proximitat,
signe d'identitat d'El Punt, i la
informació de caire més general, que fins ara prioritzava l'Avui. A
El Punt Avui hi són tots. La suma d'uns continguts i els altres i dels articles d'opinió, que superaran el centenar de firmes de referència.

L'aliança de les dues capçaleres és un pas important en la història del periodisme d'aquest país, en
un moment en què la premsa escrita està pràcticament normalitzada. Si la independència informativa ha de ser l'eix vertebrador d'aquest i de qualsevol altre diari, el cert és que no s'aconsegueix sense la viabilitat econòmica del projecte. La fusió de les dues capçaleres estem convençuts que ho permetrà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.