Les urbanitzacions de Castellar estan pendents de diverses remodelacions

Castellar del Vallès iniciarà durant aquest 2009 els processos de remodelació dels accessos rodats a les urbanitzacions de l'Airesol D i Can Font. La primera intervenció començarà a la tardor i consistirà bàsicament a rebaixar el pendent pronunciat del carril de sortida a la carretera, fet que evitarà que els vehicles freguin la seva part davantera amb el paviment. El projecte està valorat en 120.000 euros. I a Can Font s'iniciaran els tràmits per adjudicar les obres d'adequació de l'entrada a la urbanització, tot eliminant l'illot en desús que hi ha a la carretera de Terrassa (C-1415) i guanyant espai per generar un tercer carril central.

Les urbanitzacions de Castellar, que acullen un 15% de la població total i el 40% en quilòmetres dels carrers de la vila, també experimentaran una millora en l'enllumenat i en la pavimentació d'algunes de les seves vies més malmeses, gràcies a l'aportació del FEIL (fons estatal d'inversió local). En total, l'Ajuntament ha destinat, de l'any 2007 al 2009, 2,4 milions d'euros a la remodelació global de Sant Feliu del Racó i de les vuit urbanitzacions, a més d'haver invertit 578.170 euros en les línies d'autobusos que les uneixen amb el nucli urbà, que tenen una mitjana anual de 27.757 usuaris.

D'altra banda, el consistori està estudiant incloure la gestió i remodelació de la malmesa zona esportiva de l'Airesol D en la mateixa concessió que es faci pel complex esportiu de Puigverd, que ha de sortir a concurs properament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.