Política

política

El primer secretari del PSC de Lloret deixa el càrrec

Barrero al·lega conflictes “greus” amb l'executiva i poca entesa amb Bernat

Manel Barrero ha decidit deixar el càrrec de primer secretari del PSC de Lloret de Mar per “conflictes greus” amb dos membres de l'executiva. A més, va dir que no li ha agradat “res” del que ha vist. Barrero també va admetre que no s'entenia gaire amb el cap de llista, Joan Bernat, i considera que hi ha temes que s'haurien d'haver tractat en assemblea, com ara les possibilitats de pactes. El PSC té tres regidors a l'Ajuntament.

En el si del partit hi havia un corrent favorable a pactar amb CiU, tot i que la majoria no ho veia bé, segons va explicar, però en tot cas, Barrero creu que era un tema prou rellevant per sotmetre'l a debat i parlar-ne, la qual cosa no s'ha fet, segons explica, i qui va prendre la decisió va ser només el cap de llista. Barrero també recorda que pactar amb CiU no era l'única possibilitat, perquè també hi havia l'opció d'entendre's amb el MILLOR, però que tampoc no se'n va parlar.

Joan Bernat no va voler fer cap referència a la marxa de Barrero, i pel que fa a la possibilitat de pacte, va reiterar que no el descarta, però que ara mateix no el veu factible perquè no creu que CiU hagi canviat de tarannà: “Vam aprovar per ple tornar el doble sentit al passeig i ells continuen igual”, va dir. Bernat considera, a més, que CiU i ERC ja tenen el suport del PP i de l'exmembre del PSC, Josep Cortés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.