cultura

Solé i Sabaté dirigeix l'IEI

La Diputació de Lleida ha nomenat l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté com a director de l'Institut d'Estudis Ilerdencs (IEI). Solé i Sabaté, nascut a Lleida fa 61 anys, va dir ahir en la seva presentació davant la premsa que treballarà per aconseguir que l'IEI sigui un centre cultural potent no només de la capital de Lleida, sinó d'arreu de les terres de Ponent. Actualment, l'IEI centra moltes de les seves activitats en la ciutat de Lleida. Solé i Sabaté va dir que l'IEI ha estat un motor importantíssim per a la regeneració i modernització cultural de la ciutat de Lleida i confia que la seva etapa al capdavant de la institució estengui la seva influència amb força al conjunt del territori.

Solé i Sabaté ja ha realitzat els darrers anys algunes incursions a Ponent amb projectes com ara la recuperació històrica de l'estany d'Ivars i l'organització de cicles de conferències al Pla d'Urgell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.