Societat

Descarregar el dos, l'assignatura pendent

diada de màxims ·

Gràcia i Poble Sec repeteixen el seu millor registre, però no poden completar el dos de vuit i el dos de set, respectivament

Xics de Granollers acaben l'any eufòrics, mentre que Barcelona ensopega

S'ha fet molt bona feina, però encara queden somnis per fer realitat. El repte dels Castellers de la Vila de Gràcia per a la seva diada era descarregar un dos de vuit que enguany han estrenat i coronat dues vegades. Ahir, però, en el tercer intent tampoc no va poder ser. El van atacar en la segona ronda, després d'un tres de vuit que ja dominen a la perfecció. El dos va pujar amb un moviment que el tronc no va saber parar, i va tornar a fer llenya just després de l'aleta. Sí que van descarregar el quatre de vuit, i va ser aleshores quan la colla celebrava l'actuació, conscient d'haver tancat la millor temporada de la seva història.

El resultat va ser semblant per als Castellers del Poble Sec, que van aconseguir la millor actuació del seu historial completant el cinc de set i el quatre amb el pilar, i carregant el seu segon dos de set. Molt castigat, el tronc encara va aguantar uns segons la sortida de la canalla, però la fràgil estructura no perdona. Un altre repte pendent per al 2012 per a una colla que també ha crescut enguany.

Final feliç

En el cas del dos de set dels Xics de Granollers, la tercera sí que va ser la bona. Després d'haver-lo carregat dues vegades, ahir van rematar la feina amb un pom de dalt amb molt de futur. Ho van fer en la primera ronda, i no s'ho van pensar dues vegades a l'hora d'atacar l'altre gran objectiu, un quatre de vuit que havien coronat la setmana passada. Aquesta vegada van completar-lo amb facilitat, i amb el cinc de set arrodonien la millor actuació de l'any.

Doble ensopegada

Envalentits després de dos mesos de bons resultats, van arribar a la cita els Castellers de Barcelona, però a Gràcia van topar amb la cara més dura dels castells. Després del tres de vuit, van atacar el quatre de nou, en un intent que va quedar molt lluny de l'èxit. El castell es va deformar letalment a l'entrada dels dosos i va cedir de seguida. En la repetició, el cop d'efecte que havia de representar el dos de vuit tampoc no va sortir bé. Amb problemes als terços des de ben aviat, una sortida precipitada dels més menuts el va sentenciar. Ara toca recuperar els ànims per acabar la temporada diumenge vinent a Terrassa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.