Societat

Quatre detinguts per la mort d'un senegalès al barri del Besòs de Barcelona

La víctima va morir d'un tret al cap enmig d'una baralla tumultuosa provocada per un insult racista durant un partit de futbol

Els arrestats són membres d'una mateixa família d'ètnia gitana

El director general dels Mossos d'Esquadra, Manel Prat, ha explicat a RAC 1 que aquesta matinada s'han detingut dues persones més en relació al crim que ha tingut aquest dimarts al vespre al carrer Palerm de Barcelona, al barri del Besòs. D'aquesta manera, els detinguts ja són quatre, ja que poc després del crim es va detenir dos germans com a presumptes autors materials del tret que va acabar amb la vida d'un jove senegalès. Prat ha dit que els dos nous detinguts haurien estat els instigadors de la baralla tumultuosa, en el marc de la qual hi va haver el tret fatídic.

El director general dels Mossos d'Esquadra també ha confirmat que la hipòtesi que té més força pel que fa a la causa de l'homicidi és que tot plegat s'iniciés a causa d'un insult de caire racista en el marc d'un partit de futbol que els implicats celebraven al barri.

Prat també ha dit que durant tot aquest dimecres es mantindrà vigilància policial a la zona per evitar que el conflicte revifi.

Posteriorment, a través d'un comunicat els Mossos han indicat que els dos nous detinguts són de nacionalitat espanyola, com els primers. Tots són membres de la mateixa família, d'ètnia gitana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.