Societat

Gent

Exclusives del cor

Pataky: el primer embaràs de l'any

L'actriu, casada amb Chris Hemsworth, mostra panxeta en exclusiva en una revista i diu que té el desig de menjar crispetes

El nou amor del capità blaugrana és una bella model de la mateixa ciutat que Shakira

Carlota Casiraghi,que té un nou amor, denuncia els ‘paparazzi' per por de morir com Lady Diana

De sorpresa. Així ens ha agafat la notícia de l'embaràs d'Elsa Pataky, una actriu que fa temps que busca obrir-se forat a Hollywood sense renunciar a l'etiqueta de sex-symbol. Ja va ser inesperat que decidís casar-se tot just fa un any amb un guapo de la meca del cinema (Chris Hemsworth) en una platja de l'Índic. Ho va explicar tal com ho ha fet ara: mirant al mar i sense el marit al costat. Sembla que el protagonista de Thor no entra en el paquet de les exclusives a l' Hola de la seva bella dona. O potser no li interessa associar la seva imatge testosterònica amb matrimoni i criatures malgrat que Pataky ens explica que el noi està encantat de ser pare, i que ja exerceix de tiet molt a gust amb les nebodes.

Però el més interessant de l'entrevista és descobrir que a la nova musa de Bigas Luna li ha agafat el desig de menjar crispetes, ves per on. Ella que és macrobiòtica i que confessa a la revista que tan sols esmorza una torrada d'arròs! Ara, per sort, el cos li demana endrapar coses dolces i es dona capricis, com ara prendre una magdalena.El naixement d'aquesta criatura, juntament amb la que espera l'hereva sueca, Victòria, apunta a ser dels més mediàtics d'un any que va començar amb el part de Beyoncé.

I atenció perquè ja hi ha molts rumors a Barcelona que Shakira no trigarà gaire a provar l'experiència de la maternitat. Diuen que anar de vacances amb la sogra ja obre molt de camí. De moment la colombiana mostra panxa ben plana, tal com va demostrar embotida en el disseny vermell que va lluir en la gala de la FIFA, que alguns creuen que l'acostava al look Scarlett Johansson i d'altres, al de Pantoja versió campanades de Tele-5.

La colombiana no és protagonista de les revistes aquesta setmana però sí que ho és una col·lega seva, de Barranquilla (la mateixa ciutat on va néixer Sofia Vergara, l'estrella llatina de Modern family). Es tracta d'una explosiva jove d'ulls grossos i corbes generoses anomenada Giselle Lacouture que, segons publica Lecturas, és el nou amor de Carles Puyol. O sigui, la dona que ocupa el seu cor després de Malena Costa. La bella té 24 anys, també és model i l'any passat va ser reina del carnaval de la població colombiana.

El capità l'hauria conegut l'estiu passat en un viatge del club a Miami i en els últims mesos s'haurien vist a Barcelona diverses vegades. Haurà influït en el bon joc del defensa? Tindrem aviat una foto de la parelleta? Per aconseguir-la els fotògrafs potser hauran de fer tantes guàrdies com va passar en el cas de Piqué i Shakira. Esperem que no els passi com als paparazzi francesos que segueixen Carlota Casiraghi. La filla de Carolina de Mònaco, que ha trencat amb Alex Delall, acaba de denunciar la tropa que li va al darrere nit i dia per París a la recerca de la primera imatge petonejant el seu nou amor, Gad Elmaleh, després que Paris Match l'enxampés passant un cap de setmana a casa d'aquest actor francès. El seu advocat diu que no vol morir com Lady Di! (ho sembla, però no és conya).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.