Societat

El director dels Mossos declara per la càrrega policial a la plaça Catalunya del 27-M

Manel Prat, que ha rebut el suport de la cúpula policial, ha de respondre davant el jutge i les acusacions per la querella dels 'indignats' per lesions i vulneració del dret a reunió

Un grup del moviment del 15-M protesta davant la Ciutat de la Justícia

El director general de la Policia de la Generalitat, Manel Prat, ha arribat aquest dimecres a la Ciutat de la Justícia per declarar davant del jutge que investiga el desallotjament del 27 de maig de la plaça de Catalunya, on els Mossos d'Esquadra van carregar contra desenes d'‘indignats' acampats.

Prat ha arribat als jutjats acompanyat del secretari general d'Interior, Xavier Gibert, del comissari en cap dels Mossos, Josep Milan, i del comissari portaveu, Joan Miquel Capell.

A l'entrada l'espraven un grup de manifestants, que no han corejat cap consigna, però que portaven samarretes i pancartes que reproduïen declaracions fetes pel conseller, Felip Puig, després de l'actuació policial a la plaça de Catalunya: “Fins on ens permeti la llei, i una mica més”, “Assumeixo totes les responsabilitats, tornaria a prendre la mateixa decisió”, “Segurament sigui l'únic que va entendre què va passar el 27 de maig”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.