Més esport

La via dels 3.000

Atletisme. Josep Lluís Blanco aposta pels obstacles per arribar als Jocs, a causa d'una lesió al genoll

“La meva idea era intentar anar als Jocs en marató, però he estat fent 200 quilòmetres a la setmana i des que vaig fer la mitja marató de Terrassa que arrossego molèsties i m'han trobat líquid al genoll; divendres [demà] em faran una ressonància.” Josep Lluís Blanco ha desistit del seu intent d'arribar als Jocs Olímpics de Londres per competir en la marató, a causa d'una lesió al genoll –el doctor Balius li ha trobat líquid mitjançant una ecografia– que arrossega des que va competir a Terrassa, on va ser quart (1h08:17) en la mitja marató: “Era molt dura, vaig despenja-me dels marroquins perquè era un circuit amb molta pujada i baixada”, explicava ahir Blanco, que afegia: “Vaig passar de fer 140 quilòmetres a la setmana a 200, i havia fet un test de lactat que em donava una marca de 2 hores 12 en marató, però queden sis setmanes per la que volia fer, i és molt just.” Josep Lluís Blanco, que no ha deixat d'entrenar-se, considera que amb l'estat de forma que va assolir en les curses de Sant Silvestre –va guanyar les de Viladecans, el Masnou i Girona– pot classificar-se per als Jocs en una disciplina en què té molta experiència i que fins al juliol no tindrà les tres places adjudicades.

Més curses.

El CA La Sansi organitzarà també la cursa de la Vila Olímpica el dia de Sant Joan, una prova que té 22 anys i que passarà a formar part del Gran Premi La Sansi. El club de Josep Lluís Blanco també ha demanat organitzar la cursa de Lloret de 10 quilòmetres al mes de maig, i la Sant Silvestre al desembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.