Política

Morenilla no compareixerà en la comissió d'investigació d'Emarsa

L'exgerent de l'Epsar esgrimeix la imputació per justificar la incompareixença

L'exgerent de l'Entitat Pública de la Generalitat de Sanejament d'Aigües Residuals (Epsar), José Juan Morenilla, ha comunicat a la presidència de les Corts que no acudirà demà a la comissió parlamentària d'investigació sobre la gestió d'Emarsa mentre continue imputat en la causa.

Morenilla argumenta en l'escrit remés a les Corts per anunciar la incompareixença que mentre no es resolga la seua relació amb els fets que s'investiguen estima “més oportú” i “prudent” no personar-se en el parlament autonòmic, “sempre des del màxim respecte” a la institució.

Demana que la seua absència no siga entesa com “un acte de desobediència” a les Corts perquè està motivada “únicament” pel canvi sofrit en el seu “estatus personal” i assegura que quan estiga “alliberat” de la seua situació d'imputat no tindrà inconvenient a comparéixer en la comissió a la qual demana que “comprenga” i “respecte” la decisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.