Política

L'alcaldessa d'Elda, citada a declarar en el cas de finançament irregular del PP valencià

El TSJ demana la presència d'Adela Pedrosa com a testimoni el pròxim 10 de juliol

El magistrat José Ceres, que instrueix en el Tribunal Superior de Justícia valencià la causa oberta pels presumptes delictes de finançament irregular del PPCV, electoral i falsedat mercantil per suposada contractació irregular en relació amb diferents edicions de Fitur, dins el cas Gürtel, ha citat a declarar com a testimoni per al 10 de juliol l'alcaldessa d'Elda i exsecretària general del PPCV, Adela Pedrosa.

La declaració de Pedrosa, prevista per a les 11.15 hores, s'uneix a les altres tres acordades per a aquesta jornada per l'instructor, tots elles de testimonis. El jutge ha fixat en aquest mes declaracions els dies 10, 11, 13, 17 i 18.

A excepció de les declaracions de tres representants legals de diverses empreses: Enrique Gimeno, de FACSA; Enrique Ortiz, d'Enrique Ortiz i Fills, Contractistes d'Obres; i Vicente Contino, de Sedesa Inversions, Sedesa Obres i Serveis i Fundació Sedesa, que estan citats com a imputats per al 13 de juliol, la resta són testimonis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.