Serveis

infraestructures

Renfe posa a la venda un bitllet únic Girona-Madrid

Inclou el viatge en tren de mitjana distància a Barcelona i la connexió amb el TAV per anar fins a Madrid

També s'ofereix des de Figueres, i surt més econòmic que agafant els bitllets separadament

En espera que s'acabin les obres del TAV a les comarques gironines, Renfe des d'aquest juliol ha posat a la venda un bitllet per anar des de Girona o Figueres fins a Madrid. Aquest bitllet, que es ven només des del lloc web de Renfe, integra el recorregut dels mitjana distància fins a l'estació de Sants a Barcelona, des d'on s'agafa el TAV fins a Madrid, a l'estació d'Atocha. Per tant, l'usuari no ha de comprar dos bitllets diferents, i amb la integració també li representa un benefici econòmic d'uns 7 euros. Si viatja en classe turista, el preu del bitllet integrat entre Girona i Madrid serà de 120,1 euros, mentre que comprant-los de manera separada costarien 127,6. En les classes preferent i turista-club, l'estalvi també és d'uns 7 euros. Això representa gairebé la totalitat del cost del bitllet entre Girona i Barcelona, que val 9,9 euros pel que fa al bitllet senzill.

Per ara, aquesta possibilitat queda limitada a dos trens al dia en direcció Madrid –el que surt a les 6.43 h i a les 15.49 h de Figueres i a les 9.00 h i a les 18.00 h de Barcelona– i tres en la direcció inversa, de Madrid a Girona: a les 08.30 h, 17.30 h i 18.30 h, amb un temps de viatge que oscil·la entre les quatre hores i mitja i les cinc hores i quaranta minuts, en funció de les parades intermèdies.

De fet, també hi haurà la possibilitat d'utilitzar aquests trens per anar a altres estacions, com ara el Camp de Tarragona, Lleida, Saragossa i Guadalajara.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.