Política

Muriel Casals: “Estem a punt de tenir Onzes de Setembre de celebració”

La presidenta d'Òmnium creu que “probablement” la Diada serà un punt d'inflexió i que la manifestació és un pas per “organitzar-nos amb els nostres veïns”

Esperona els polítics a aprofundir en aquest camí

La presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, ha assegurat, després de fer l'ofrena al monument a Rafael Casanova, que aquesta Diada marcarà “probablement” un abans i un després en la història de Catalunya. I és que Casals creu que aquesta jornada és la conseqüència de les reivindicacions que es vénen donant des del 10 de juliol de 2010. “Ja fa tres Diades que reivindiquem. Estem a punt de tenir Onzes de Setembre de celebració”, ha sentenciat. La presidenta d'Òmnium, a més, ha parafrasejat Salvador Espriu per assegurar que els catalans “estem fent passos importants per accedir al ple domini de la terra”.

Muriel Casals també ha volgut valorar la manifestació que se celebra aquesta Diada. Per la presidenta d'Òmnium, la convocatòria és “un pas important perquè els catalans prenem a les nostres mans els nostre futur, perquè ens organitzem de manera civilitzada amb els nostres veïns”. “De vegades és millor ser bon veí que mal cohabitant”, ha dit. Amb tot, ha esperonat els polítics a que aprofundeixin en aquest camí. “La feina la tenen els polítics; la societat civil empenyem, però la resposta és política”, ha conclòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.