Canals

Íntim i càlid

Els colors i materials naturals com la fusta, la pedra, el marbre o el vímet són les solucions decoratives que estan més de moda per equipar el bany

Tonalitats com el taronja, el rosa, el groc i el terracota són excel·lents per aportar una sensació acollidora i vitalitat a l’espai

L’any 2023 ha arribat amb noves tendències emocionants per a la decoració i l’equipament dels banys. Colors càlids, el contrast de peces de color, materials i colors naturals com el marbre i la fusta, la pedra o el vímet, així com la incorporació dels innovadors vàters intel·ligents, són algunes de les solucions decoratives que marquen l’última tendència.

L’ús de colors càlids, com en general s’ha imposat en els darrers anys en la decoració de totes les estances de la casa, continua sent una aposta popular per als banys. Tonalitats com el taronja, el rosa, el groc i el terracota són excel·lents per aportar una sensació acollidora i vitalitat a l’espai. Però, a diferència d’altres temporades, una de les noves tendències més interessants és l’ús del contrast de peces. Aquesta tècnica implica combinar elements amb colors, formes i textures diferents per crear un aspecte dinàmic i atractiu. Per exemple, la combinació de lavabos de marbre blanc amb armaris de bany de fusta fosca permet obtenir aquest contrast que dona un toc de personalitat i exclusivitat a la cambra. La incorporació d’accessoris com per exemple miralls amb marcs de colors vius o penjadors de paret fets de metall brillant, és un complement que acostuma a funcionar molt bé.

Vàters intel·ligents:

Una tendència emergent en la decoració dels banys és la incorporació de vàters intel·ligents. Aquests innovadors aparells ofereixen característiques avançades, com ara calefacció del seient, rentat amb aigua, assecatge amb aire calent, sistemes de desodorització i controls de temperatura. A més de la seva funcionalitat, els vàters intel·ligents també presenten un disseny modern i elegant que s’adapta a qualsevol estil de bany.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia