Successos

judicial

El monitor de Lloret hauria abusat d'un altre menor

Els pares d'un nen d'11 anys denuncien Josep Castiella, que ja acumula 15 casos

Les denúncies contra Josep Castiella, el monitor de Lloret de Mar sospitós d'haver abusat de nens, van augmentant i avui es formalitzarà una altra acusació en contra seva. Els pares d'un nen d'11 anys, a través del lletrat Joan Comas, presentaran una denúncia als Mossos d'Esquadra per suposats abusos, que s'haurien produït contra el seu fill durant les classes de guitarra que aquest curs feia Castiella al col·legi Àngels Alemany de Lloret de Mar.

Després de saber-se la detenció de Castiella el 7 de març passat per abusos a nens, les denúncies s'han anat succeint a mesura que els pares lligaven caps sobre actituds dels seus fills i els preguntaven si el monitor els havia tocat. En aquest últim cas es tractaria d'un nen que ho hauria confessat a un altre menor, que alhora ho hauria explicat als seus pares. En el procés contra Castiella ja hi ha una quinzena de denúncies, 14 casos els du el lletrat Joan Comas i un altre cas l'advocat Carles Monguilod.

A la presó

El 26 de setembre passat, la titular del jutjat d'instrucció número 2 de Blanes va decretar presó provisional sense fiança per a Castiella, acusat dels delictes d'agressió sexual, abusos sexuals i tinença de pornografia infantil. A part de les denúncies dels pares dels menors, en l'escorcoll que van fer els Mossos a casa seva li van comissar moltes fotos i vídeos de mainada. Els pèrits informàtics també van localitzar un vídeo en el seu telèfon mòbil en què es veu com Castiella agredeix sexualment un menor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.