Infraestructures

INFRAESTRUCTURES

Puigdemont es queixa que Foment confongui amb l'arribada del TAV

Tot i que la Generalitat ha avançat a l'Ajuntament de Girona que el tren d'alta velocitat (TAV) arribarà a la ciutat el dimarts 8 de gener, l'alcalde, Carles Puigdemont, lamenta que el Ministeri de Foment confongui amb la data de l'arribada. “Després de tants anys d'obres, que la data de l'arribada del tren sembli un secret d'estat o una mesura precipitada és una mica incomprensible”, afirma Puigdemont.

El màxim compromís que ha pogut arrancar l'alcalde de Girona, a qui no ha rebut la ministra de Foment, Ana Pastor, és que el 8 de gener és una data “probable”. En principi, a partir del 8 de gener, nou combois diaris del TAV connectaran Girona i Figueres amb Barcelona.

Temps per a la promoció

L'alcalde ha lamentat en reiterades ocasions que Foment hagi menystingut el territori i no hagi comunicat mai directament cap notícia amb relació a l'estat de les obres. L'alcalde havia demanat a Foment saber la data tan aviat com fos possible per poder preparar estratègies de promoció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.