Societat

Mor el dissenyador català Manuel Mota, director creatiu de Pronovias, als 46 anys

La firma de moda nupcial lamenta el decés de qui ha estat responsable creatiu durant 23 anys

En un comunicat, Pronovias destaca la professionalitat de Mota, de qui consideren va introduir línies avantguardistes en tots els dissenys

El dissenyador Manuel Mota, director creatiu de la firma Pronovias durant 23 anys, va morir aquest dimarts als 46 anys, segons ha informat avui la firma de moda nupcial.

Nascut a Tarragona (Tarragonès) el 1966, Mota havia donat un gir al disseny de la moda nupcial i havia apostat per línies més avantguardistes en cadascuna de les seves línies, des de les més clàssiques a les més modernes.

Mota s'havia convertit en una referència en el sector de la moda nupcial a escala estatal i internacional, i havia vestit de núvia algunes de les models més famoses.

El president de Pronovias, Alberto Palatchi, ha expressat el seu pesar per la mort de Mota i ha assenyalat que “la família Pronovias ha perdut un dels seus membres més estimats”.

“Manuel era un gran senyor, un gran company, un gran artista i, per damunt de tot, una gran persona”, ha subratllat Palatchi, el qual ha manifestat també que del dissenyador quedarà “el record de tantes col·leccions, tantes desfilades, tant d'esforç, tant de talent i il·lusió compartit amb tots”.

“En aquests moments tan difícils volem enviar a la seva família i als seus éssers estimats el testimoni d'afecte i afecte de tot l'equip, que no l'oblidarà mai”, ha afegit Alberto Palatchi.