Infraestructures

Protesten a la vora del tren amb un missatge codificat

Veïns de Ravós del Terri fan servir el codi QR per fer saber als usuaris del TAV el seu desacord amb algunes inversions

Els passatgers del flamant TAV que viatgen entre Girona i Figueres poden veure un cartell de grans dimensions al costat de la boca sud del túnel de Santa Llogaia, a Ravós del Terri (Cornellà del Terri) en qu`s'hi veu un codi QR. Amb l'ajuda d'un telèfon intel·ligent equipat convenientment, els passatgers hi podran llegir: “Inversions sense retallades! La vostra política no ens representa.”

Els impulsors de la protesta en aquest format són un grup de joves del poble, que donen per descomptat que molts usuaris del tren disposen de lector de QR, i que coincidint amb l'estrena de la línia volen expressar el seu desacord amb les inversions que no són rendibles dels governs estatal i català. “Sabem quin és el cost de mantenir tot aquest conjunt d'infraestructures deficitàries? El que sabem i el que ens diuen Mas, Rajoy i companyia és que estem en temps d'austeritat i que no hi ha cap més camí que no passi per les retallades i la pujada d'impostos”, han explicat els autors del cartell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.