cultura

‘Pepe&Rubianes' es retira de la carrera dels Premis Gaudí

La productora Versátil Cinema decideix no participar en la categoria Millor Documental

En el seu lloc hi participarà el documental ‘Volar', escrit i dirigit per Carla Subirana

L'Acadèmia del Cinema Català comunica que el documental Pepe&Rubianes ha estat retirat de les nominacions de la categoria Millor Documental dels Premis Gaudí per desig exprés de la productora Versátil Cinema. En el seu lloc hi participarà el documental Volar, escrit i dirigit per Carla Subirana, i produït per Pandora Cinema i Zentropa Spain.

La segona volta de votacions dels Premis Gaudí començarà el proper dilluns, 14 de gener i s'allargarà fins al mateix dia de la gala, el proper diumenge 3 de febrer, al migdia. El proper dimarts 22 de gener, a les 12.30 hores, tindrà lloc la foto de família amb els nominats al Palauet Albéniz, en un acte en què s'homenatjarà els membres d'honor de l'Acadèmia.

Pepe&Rubianes, dirigit per Manuel Huerga, és un treball de record a l'actor galaicocatalà resident a Barcelona, que va morir fa gairebé quatre anys. El film està produït per Jaume Roures, i reprodueix una trobada dels amics de l'humorista, amb la participació de Carles Flavià, el pare Manel, Maria Rosales, Toni Coll, Pep Molina, Joan Lluís Bozzo o Joan Manel Serrat, que parlen d'ell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.