Educació

EDUCACIÓ

Marxaran a peu de Sant Feliu fins a Girona per l'educació pública

La plataforma Edu Marxa, que integra docents, alumnes i famílies de les AMPA de Sant Feliu de Guíxols, ha convocat una marxa reivindicativa a peu o en bicicleta fins a Girona per denunciar “les sistemàtiques retallades que està patint l'ensenyament públic”. La mobilització està prevista per al dissabte 13 d'abril i sortirà de la ciutat ganxona a les 5 de la matinada. L'arribada està prevista a partir del migdia, a davant la delegació de la Generalitat, a la plaça de Pompeu Fabra, on després de la protesta faran una carmanyolada.

A partir d'un qüestionari repartit entre centres educatius guixolencs, la plataforma ha constatat la pèrdua d'11,5 docents i un educador, la supressió de l'atenció a la diversitat, el lapse de 10 dies lectius per cobrir baixes i la retallada pressupostària de fins a un 30% en els centres en l'últim quadrienni. El col·lectiu fa una crida a la resta de la comunitat educativa gironina perquè s'afegeixi a la marxa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.