Política

Alboraia aconsegueix més de 300 signatures contra el deute en el primer dia

La coalició Compromís ha posat en marxa la campanya “#soterremeldeute” que presentarà en acabant, davant el legislatiu valencià

Compromís per Alboraia aconsegueix més de 300 signatures en el primer dia de la campanya #soterremeldeute, en el barri de Palmaret, per demanar la condonació del deute provocat pel cofinançament de les obres del soterrament del metro per l'Ajuntament d'Alboraia, de 26 milions d'euros més 750.000 euros anuals d'interessos, per una decisió duta a terme per l'anterior govern municipal del PP.

La coalició té programades més taules de recollida de signatures el dimarts 5 de març a la plaça General Basset de la Patacona, el dimarts 12 de març en el passeig marítim de Port Saplaya entre les 18 i 20 hores i altres que es puguen programar en el futur.

L'acte del passat 26 de febrer va comptar amb la participació de membres de la nova estructura de Compromís per Alboraia, formada per militants del Bloc, com tradicionalment havia sigut fins ara, però també d'Iniciativa, adherits i persones independents que treballen amb Compromís.

Amb la campanya en el carrer, es busca la col·laboració del veïnat perquè puga exercir els seus drets de ciutadania i dir la seua no només en les eleccions. Amb aquesta iniciativa, es dóna l'ocasió de dir davant la Generalitat, que es condone el deute.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.