Política

Navarro fa una crida a la unitat del PSC

El primer secretari dels socialistes catalans respon en una piulada a les diferències expressades per Nadal i Tura

Assegura que el partit “és l'única esperança dels qui no tenen esperança” i “l'únic que pot construir un futur basat en l'acord”

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha fet una crida aquest dissabte a la unitat del partit que aquest dissabte diferents veus del socialistes hagin expressat opinions divergents i dispars en el debat del dret a decidir.

En una piulada a les xarxes socials, Navarro ha reclamat que el partit estigui unit “perquè és l'única esperança dels qui no tenen esperança”. A més ha reivindicat que el PSC “és l'únic que pot construir un futur basat en l'acord”.

Aquests comentaris arriben el mateix dia en què els exconsellers socialistes Joaquim Nadal i Montserrat Tura han manifestat públicament les seves diferències amb la direcció del partit en el debat sobiranista.

En un article publicat avui per aquest diari, Nadal ha criticat l'ambigüitat del PSC en relació al dret a decidir i ha lamentat que el partit no hagi sabut reaccionar quan “l'eix de l'hegemonia política” s'ha desplaçat cap al sobiranisme.

L'alcalde de Tarragona, Josep Félix Ballesteros, ha replicat a Nadal en declaracions a Catalunya Informació que el partit ha fet una aposta “clara” pel dret a decidir.

De la seva banda, l'exconsellera socialista Montserrat Tura ha denunciat en un article a El Periódico que en les últimes setmanes s'hagi “convidat” a abandonar el partit “als que no coincidim amb el primer secretari”. “Com pot parlar de diàleg aquell que insinua l'exclusió i menysprea la diàspora?”, s'ha preguntat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.