Política

La regidora Carmen Andrés anuncia la candidatura a les primàries del PSC de Barcelona

La socialista vol buscar suports “de ciutadans” perquè el partit “faci autocrítica, remunti” i acabi amb la “desgovernança” de Trias

Assegura que pot aportar el “valor afegit de l'experiència” com a edil

Les primàries obertes del PSC de la ciutat de Barcelona ja tenen un segon candidat anunciat. Després que el líder del grup municipal, Jordi Martí, hagi manifestat que es presentarà, aquest dijous ha estat la seva companya regidora Carmen Andrés qui ha fet el pas. La socialista ha assegurat que pot aportar el “valor afegit de l'experiència” com a edil i es presenta amb la intenció de fer del PSC un partit “que faci autocrítica, remunti” i pugui guanyar a Xavier Trias, a qui ha acusat de “desgovernança” a l'Ajuntament de Barcelona.

Carmen Andrés s'ha presentat amb un triple objectiu, que passa per fer de Barcelona “la prioritat del PSC per convertir-la de nou en una ciutat d'oportunitats”, per provocar que “la gent torni a confiar en la política i la política estigui feta per a les persones”, i convertir el PSC de la capital en una formació “enfortida, radicada a la ciutat, que faci autocrítica i que remunti”.

I és que Andrés assegura que Xavier Trias, actual alcalde de Barcelona, s'ha instal·lat en una dinàmica que converteix el seu en un govern “que no és govern, que no es nota la governança”. “El que es nota és la inèrcia d'un govern potent anterior, però no l'acció política ni una acció impetuosa”, ha assegurat.

De moment, assegura que té la intenció de buscar més suports “entre els ciutadans” que entre els dirigents del partit, i per això afirma que no té previst demanar explícitament a la direcció que la recolzi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia