Societat

Transports

Combois de fa més de vint anys en el TAV entre Barcelona i França

La línia del tren d'alta velocitat (TAV) entre Barcelona i diverses ciutats de l'Estat francès, inaugurada diumenge, es cobrirà amb trens de fa més de vint anys. En concret són models d'AVE del 1992 que s'han remodelat, segons va informar ahir l'Agència Catalana de Notícies.

Els combois, del model S-100, van entrar en funcionament l'any 1992 amb motiu de la inauguració del primer tram de l'alta velocitat a l'Estat entre Madrid i Sevilla i també van cobrir trajectes de l'Euromed. En total, la companyia ha habilitat deu combois d'aquest model, amb 21 anys d'antiguitat, que cobriran habitualment el trajecte entre Barcelona i Tolosa, Lió i Marsella, i un d'aquests ho farà entre aquesta darrera ciutat i Madrid. El trajecte Barcelona-París es farà amb models més nous.

Renfe va subratllar que, malgrat que els combois datin de l'any 1992, aquests s'han remodelat completament per dins i funcionen com si fossin nous.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia