Societat

FGC i metro funcionaran fins a les 23 hores aquesta nit

Els dos transports públics oferiran servei ininterromput l'última nit de l'any

Entre el 24 de desembre i 7 de gener, els horaris de la línia Barcelona-Vallès de FGC seran els de període no lectiu

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i el Metro de Barcelona funcionaran fins a les 23.00 hores d'aquesta nit de Nadal, mentre que les línies d'autobusos de TMB faran l'última sortida des de les parades d'origen a les 22.00 hores, i FGC i metro oferiran servei ininterromput la nit de Cap d'Any.

Durant l'última nit de l'any i en la línia Barcelona-Vallès, la freqüència de pas de les L6 (Reina Elisenda) i L7 (Av. Tibidabo) serà de 20 minuts, mentre que la S1 (Terrassa) i la S2 (Sabadell) circularan cada 45 minuts, i en la línia Llobregat-Anoia, la freqüència de passada de la L8 serà d'un tren cada 20 minuts, i alhora el funicular de Vallvidrera tindrà una freqüència de deu minuts durant tota la nit.

El dia de Nadal i pel que fa al Cremallera de Montserrat, la freqüència serà l'habitual en els dos sentits fins a les 13.48 hores en sentit ascendent i fins a les 14.15 hores en sentit descendent. A partir d'aquests horaris i fins a la finalització del servei, només s'efectuarà un servei extraordinari a les 17.48 en sentit ascendent amb sortida de l'estació de Monistrol de Montserrat i dues circulacions, en sentit descendent, a les 17.15 i 18.15 amb sortida de l'estació de Montserrat.

L'últim funicular descendent del Funicular de Sant Joan sortirà a les 13.00 hores, quan també ho farà l'últim servei ascendent del Funicular de Santa Cova, i el Telefèric de Montserrat s'acabarà el servei a les 14.00 hores el 25 de desembre.

A més, entre el 24 de desembre i 7 de gener, els dos dies inclosos, els horaris de FGC de la línia Barcelona-Vallès seran els corresponents al període no lectiu, i els usuaris poden consultar-los en el web de l'operador ferroviari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia