Serveis

equipaments

La piscina tancada de Lloret ja costa 126.000 euros

Malgrat que no ha obert, la llum i el gas pugen a 64.242 euros

Avui i demà hi haurà jornada de portes obertes

La piscina coberta olímpica de Lloret de Mar, que obrirà les seves portes el 13 de gener, ja ha començat a generar factures, malgrat que encara no ha obert. En concret, la factura de la llum (Endesa) durant sis mesos (de l'abril a l'octubre aproximadament) puja 45.692,51 euros, mentre que el gas, durant només dos mesos facturats (del 21 de març fins al 22 de maig) puja a 18.549,65 euros.

A aquestes despeses s'hi han d'afegir els interessos del cànon de l'ACA pel 2013 (37.773,49 euros) i el servei de control i manteniment que s'ha dut a terme per comprovar l'estat i el funcionament de les instal·lacions, que puja a 24.403,66 euros, corresponent al període de mitjan agost fins a mitjan octubre. L'empresa que gestionarà la piscina és Aqua & Sports.

LA DATA

13/1/2014
Serà el dia
que la piscina de Lloret de Mar obrirà les seves portes, gairebé un any després d'acabar-se.

LA XIFRA

18.549
euros
en dues factures de gas corresponents a març i maig és el que s'ha pagat de moment en aquest apartat.

Portes obertes per captar socis

Durant aquest cap de setmana hi ha jornades de portes obertes a la piscina perquè els futurs usuaris puguin conèixer el nou equipament i s'animin a fer-se'n socis. A banda de la piscina olímpica, a les instal·lacions també hi ha una sala de fitness i sales d'activitats dirigides, com ara aeròbic, TBC, Body Pump i Pilates. Les activitats que es fan durant el cap de setmana són gratuïtes i per a tots els públics i amb condicions exclusives d'inscripció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia