cultura

L'Ullal Cultural d'Algemesí patrocina una exposició d'indumentària valenciana

Hi haurà vestits i roba que formen part d ela col·lecció particular d'Angelita Ros, balladora de danses valencianes des de fa molts anys

Ha estat comunicada als mitjans, la inauguració de l'exposició “Aire a la balladora. Exposició d'indumentària valenciana” que tindrà lloc al Museu de la Festa d'Algemesí, demà divendres dia 7 de febrer a les 19 h.

Es tracta d'una mostra de roba i altres elements tradicionals típics dels valencians, especialment de les dones, que han estat utilitzats sovint per a ballar.

Totes les peces que s'exposen formen part de la col·lecció d'Angelita Ros, balladora de danses valencianes des de fa molts anys.

L'exposició forma part de la programació d'activitats de l'associació l'Ullal Cultural d'Algemesí, i ha estat organitzada amb la col·laboració del Grup de danses Les Folies, i l'Ajuntament de la vila.

La mostra pretén completar els actes celebrats el passat més de setembre en col·laboració amb la Casa Cantonera d'Algemesí, on hi hagué ja una petita mostra d'indumentària, acompanyada amb un sopar i amb un “sarau” amb balladors de diversos pobles, entre altres de La Font de la Figuera, d'on procedeix Angelita Ros. Estarà oberta fins el 30 de març.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia