Política

Alfredo Pérez Rubalcaba: “Les fronteres no ens agraden, són de dretes”

El secretari general del PSOE demana el vot dels catalans per “canviar” Catalunya, Espanya i Europa

El líder socialista replica al candidat dels populars, Miguel Arias Cañete, que ell no ha cobrat “en la vida un sobresou”

“Nosaltres no som nacionalistes, som socialistes. Les fronteres no ens agraden, les fronteres són de dretes”. Són les paraules del secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, a Tarragona, al costat de Pere Navarro i de Javi López, en apel·lar als vincles entre classes i en rebutjar “traves, murs i fronteres”.

A més, el líder socialista ha replicat al candidat dels populars, Miguel Arias Cañete: “No som iguals perquè jo no he cobrat en la vida un sobresou en política”. Així, i desmarcant-se de la dreta, Rubalcaba ha dit que “un cop més” el PSOE “necessita” el vot dels socialistes i dels progressistes catalans “per canviar Europa a favor dels nostres valors i a favor de Catalunya i d'Espanya” i aconseguir que l'Europa del sud surti de la crisi.  

En un míting davant de 350 persones, ha demanat el suport dels ciutadans catalans que se senten “progressistes”, amb el propòsit de frenar les retallades i impulsar uns valors diferents als quals comparteixen la cancellera alemanya, Angela Merkel, el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, i el de la Generalitat, Artur Mas.  Al seu entendre, a més, enganyen a la ciutadania els qui diuen que Catalunya i Espanya poden sortir de la crisi sense el suport de la UE i els països del nord d'Europa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia