Successos

Una banyista mor i una es fereix greument a Lloret

Una banyista, una turista txeca de 76 anys, va morir ahir a la platja de Lloret de Mar i una compatriota, de 70 anys, hi va resultar ferida greument. Les dues dones, que anaven amb un mateix grup de turistes, van tenir problemes mentre eren a dins de l'aigua. Una d'elles, la més gran, va aconseguir arribar a la sorra pel seu propi peu, però després es va trobar malament i va morir al punt de socors, quan els socorristes l'estaven atenent. L'altra dona va ser rescatada de l'aigua pels socorristes i un cop a la platja va ser traslladada amb un helicòpter del SEM fins a l'hospital Josep Trueta de Girona. El seu estat era greu.

Ahir a la platja de Lloret hi onejava la bandera verda i, per tant, les condicions pel bany eren bones.

La turista txeca morta a Lloret va ser la segona banyista que ahir va morir al litoral català. Una dona de 48 anys, en aquest cas espanyola, va morir a la platja de Vilafortuny, a Cambrils, on també hi havia bandera verda. En aquest cas, la dona va ser vista quan flotava a l'aigua i quan la van treure, inconscient, ja no van poder fer res per salvar-li la vida.

Segons les dades de Protecció Civil, en el que va d'any han mort un total de 18 banyistes a les platges de Catalunya. Protecció Civil recomana molta prudència a l'hora de banyar-se i, a part de respectar les banderes que indiquen perill, no entrar a l'aigua si et trobes malament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia