Infraestructures

Foment farà una estació de tren nova a Torredembarra

Representants del Ministeri de Foment van anunciar ahir al govern municipal de Torredembarra, durant una reunió a Madrid, que construiran una estació nova al municipi. La població havia presentat diverses queixes pel mal estat de la infraestructura, que a més té un volum d'usuaris diaris molt elevat, i fins i tot l'Ajuntament va impulsar una manifestació el mes de març.

En concret, Foment va assegurar que en el pressupost de l'any vinent s'inclourà una partida d'1.126.000 euros per a la redacció del projecte de la nova terminal ferroviària per a Torredembarra. A banda d'això, el ministeri va confirmar que, de manera més immediata, s'executaran una sèrie de millores a la terminal actual per tal de minimitzar les molèsties que hi han de suportar els viatgers. En concret, s'invertiran 944.000 euros en tasques de reforma de l'edifici actual i en l'ampliació de les andanes. Aquests treballs està previst que es posin a licitació el mes vinent, i
les obres podrien començar entre el desembre d'aquest any i el gener del vinent.

El regidor d'Urbanisme, Jordi Solé, va valorar la reunió molt positivament i va mostrar satisfacció pel pas endavant que representa el compromís en ferm de construir una nova estació de tren al municipi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia