Política

Camacho, després de la V: “Els independentistes van de capa caiguda”

Considera que en aquesta mobilització de la Diada hi ha participat menys gent que en d'altres manifestacions

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha avisat que els independentistes “van de capa caiguda” i que la Catalunya silenciosa “aixeca la veu” després de considerar que en la V d'aquest dijous a Barcelona hi ha participat menys gent que en altres manifestacions de la Diada anteriors. Sánchez-Camacho, que ha participat en l'acte organitzat per Societat Civil Catalana a Tarragona, ha reiterat que l'independentisme està en un “final d'etapa” i ha demanat al president Mas que no es dediqui temps a les manifestacions independentistes i que escolti la voluntat dels 7,5 milions de catalans, també els que se senten espanyols, ha dit la líder del PPC.

Sánchez-Camacho ha reivindicat l'acte Societat Civil Catalana a Tarragona “per recuperar el seny català” i ha destacat que es tracta d'un acte d'unitat, que no vol dividir. En aquest sentit, ha volgut deixar clar que el país és plural i que la imatge de la Catalunya independentista no es correspon a la dels 7,5 milions de Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia