Política

Mobilització municipal pel dret a decidir el 9-N

Els ajuntaments gironins han començat a mobilitzar-se per donar suport explícit a la consulta pel dret a decidir del 9-N amb la convocatòria de plens en els quals es presentaran mocions de suport al govern de la Generalitat i al seu president.

Alguns dels ajuntaments que ja han convocats plens són importants i de pes, si més no pel volum de població, com és el cas de Girona, Salt, Figueres, Lloret de Mar, Olot, Palamós i Torroella de Montgrí. També s'hi han afegit ja els d'Hostalric i Santa Coloma, entre d'altres.

Les convocatòries es van fent en funció de les necessitats de cada municipi. Per exemple, alguns opten per celebrar plens extraordinaris, mentre que d'altres poden incorporar-ho com a punt de l'odre del dia del ple ordinari. Moltes sessions tindrà un únic punt a l'ordre del dia, que és el de posar a votació la moció en suport a la convocatòria d'una consulta sobre el futur polític de Catalunya. Molts dels plens s'han convocat després de la petició de l'Associació de Municipis per la Independència en què es demana que els municipis adherits facin precisament un ple extraordinari aquest dilluns.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia