Societat

Un figuerenc, campió estatal de cocteleria

El figuerenc David Carreras Espigulé, encarregat del bar Maverick (situat a la capital de l'Alt Empordà), s'ha endut el títol de campió estatal de cocteleria, en el concurs organitzat per la marca de whisky Cutty Sark.

En la fase final del concurs, que s'ha celebrat aquest mes de setembre a Madrid, 21 professionals d'arreu de l'Estat espanyol competien per aquest títol. El concurs tenia com a base l'elaboració d'un còctel inspirat en el procés de maduració del whisky: els participants havien de preparar dues ampolles d'un còctel que estaria macerant durant trenta dies a temperatura ambient, i que al final del procés seria sotmès a un tast a cegues per un jurat de tres experts en whisky. Els guanyadors del concurs passen a ser els promotors de la imatge de la marca i s'han endut com a premi un viatge a Tòquio per aprendre noves tècniques de cocteleria.

David Carreras té 23 anys i és gerent del Maverick Cocktail Bar, situat al carrer Sant Vicenç. Tot i l'èxit obtingut en aquest concurs, aquest figuerenc assegura que continua considerant la cocteleria més com una afició que no pas una feina: “Per mi és una diversió, provar coses noves; avui en dia un client ja no busca que li serveixis una copa normal, vol que el sorprenguis amb alguna cosa diferent i això intentem fer cada dia”, explica Carreras.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia