Motor

Tito Rabat es proclama campió del món de Moto 2

El pilot d'Alella acaba la cursa en la tercera posició i aconsegueix el seu primer títol

Maverick Viñales guanya la cursa en el circuit de Sepang i Mika Kallio és segon

Tito Rabat ja és campió del món de Moto2. El pilot d'Alella ha acabat la carrera de Sepang en tercera posició, i ha sumat els punts necessaris per proclamar-se matemàticament campió del món. De fet, en tenia prou acabant entre els set primers per sentenciar el títol. Aquest és el segon campionat del món d'aquesta temporada per a un pilot català després que el cerverí Marc Márquez és proclamés campió de Moto GP al Japó.

Rabat ha sortit aquest diumenge des de la pole position, i ha mantingut la posició durant les primeres voltes. Quan en quedaven deu per al final, el d'Alella ha afluixat el gas i ha vist com Mika Kallio i Maverick Viñales lluitaven per la victòria. Rabat ha conservat la tercera posició amb tranquil·litat i finalment ha estat Maverick Viñales qui ha guanyar el Gran Premi de Malàisia de Moto 2. És la quarta victòria que el pilot de Roses aconsegueix aquesta temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia