Economia

Carrefour Express obre dos nous supermercats

Els nous centres estan situats a Olot i a Lloret i són en règim de franquícia

Carrefour reforça la seva aposta a la demarcació de Girona amb la inauguració de dos Carrefour Express en règim de franquícia. Els dos nous establiments estan situats a Olot i a Lloret de Mar. El d'Olot es va obrir dissabte a l'estació de servei de Cepsa situada al carrer Doctor Zamenhof i disposa de 87 metres quadrats de sala de venda. El de Lloret s'inaugura avui a l'estació de servei de Cepsa de l'avinguda Vila de Blanes i té 181 metres quadrats d'espai de vendes. Els dos supermercats centren l'oferta comercial en els productes frescos i de proximitat. En total, els nous Carrefour Express ofereixen entre 900 i 1.500 referències “amb preus més competitius que una botiga de conveniència i més econòmics que els de qualsevol supermercat ubicat en una gasolinera”.

La companyia és present a Catalunya des de l'any 1973, quan es va inaugurar el Carrefour Prat, i, segons dades facilitades pel grup, durant l'any 2013, “va mantenir relacions comercials amb més de 1.400 empreses catalanes”.

“L'objectiu d'aquestes inauguracions és donar a l'usuari una alternativa de compra de productes de supermercat sense sortir de l'estació de servei, facilitant-li una compra més propera, més fàcil i més còmoda”, va assegurar Fèlix Rodríguez, director d'explotació de Carrefour Express d'estacions de servei. El director d'explotació també va explicar que aquestes noves obertures els permeten “seguir al capdavant en ofertes comercials d'estacions de servei”. “Estem satisfets de l'acollida que tenen aquests supermercats, ja que hem observat un augment del nombre de clients, malgrat que la situació econòmica encara és complicada”, va dir.

Aquestes inauguracions s'emmarquen dins l'acord que Carrefour i Cepsa han signat per a l'expansió de les botigues Carrefour Express en les estacions de servei Cepsa. Aquest acord consisteix en l'aliança que ambdues companyies van segellar l'any 2013 i amb què els clients de Cepsa i Carrefour “disfruten de beneficis addicionals en carburant i en botigues Carrefour”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia