La facturació de Carns Trias ha crescut un 60% en deu anys
L'empresa banyolina commemora enguany el vint-i-cinquè aniversari
Ara també ven per internet
L'empresa càrnia banyolina Carns Trias commemora enguany el vint-i-cinquè aniversari i ho fa amb un creixement continuat en la facturació i obrint noves vies de distribució. En els darrers deu anys la facturació de l'empresa ha crescut un 61% i ha doblat en els últims anys el nombre de treballadors, que ha arribat ara a la vintena. Carns Trias distribueix la carn a més de 250 clients de les comarques gironines, el Maresme, el Barcelonès i Barcelona ciutat. Els clients són de sectors tan diversos com ara carnisseries, empreses de càtering, hospitals, escoles i hotels. Des de finals de l'any passat, la companyia va posar en marxa un servei de venda per internet i va accentuar la seva presència en les xarxes socials, “amb l'objectiu d'arribar a nous sectors de mercat i per afavorir que els clients puguin comprar els seus productes qualsevol dia”. I perquè l'experiència de comprar per internet s'assembli a la que tindria el client si anés físicament a l'establiment, el web permet que els usuaris puguin triar com volen la carn tallada i per a quina mena de cocció, entre altres coses. Actualment el nou web de la firma permet escollir entre 180 productes de tota mena (carn fresca, plats cuinats, elaborats i embotits, entre altres).
Tot i fer el salt a la venda virtual, Carns Trias aposta per mantenir el caràcter de negoci de proximitat i de qualitat. “L'objectiu és mantenir la qualitat que ens caracteritza, i no pas augmentar exageradament el nombre de clients i les vendes”, diuen. Aquesta filosofia s'aplica tant en la venda al detall com en la destinada a restaurants, hotels i carnisseries. L'empresa disposa d'una carnisseria i cash de carns a Banyoles, i d'una sala d'especejament.