cultura

Harrison Ford, ferit de gravetat en un accident d'avioneta a Los Ángeles

L'actor, de 72 anys, ha sigut traslladat l'hospital de la Universitat de Califòrnia amb diversos talls al cap

Harrison Ford ja va patir incidents semblants, tot i que sense ferides, l'any 2000 i l'octubre del 1999

L'actor Harrison Ford ha resultat ferit de gravetat aquest dijous després que l'avioneta que pilotava tingués un accident als afores de Los Ángeles. L'actor, de 72 anys, presenta diversos talls al cap i ha sigut traslladat a un hospital pròxim, segons informa el portal web TMZ .

L'avioneta, de dues places, ha hagut de fer un aterratge forçós sobre un camp de golf. Dos metges que eren a la zona s'han afanyat a assistir l'actor, segons ha afegit el mitjà esmentat. Patrick Butler, del departament de Bombers de Los Angeles, ha indicat que el pacient estava “conscient i respirant” en el moment de ser atès per l'equip d'emergències.

L'actor, que era l'única persona a bord de l'aeronau, ha sigut traslladat d'urgència a l'hospital de la Universitat de Califòrnia a Los Angeles (UCLA). “He arribat quan ja havien transportat Ford, però sé que s'ha fet ferides al cap i que dos metges que eren al camp de golf han sigut els primers a assistir-lo”, ha manifestat el comissionat de la ciutat de Santa Monica, Phil Brock.

L'accident de Ford amb l'avioneta ha tingut lloc pocs instants després d'haver-se enlairat, ha afirmat un portaveu de l'Administració Federal d'Aviació (FAA) a la cadena NBC.

No és la primera vegada que Harrison Ford té un incident semblant. Una avioneta que pilotava l'estiu del 2000 també es va estavellar a Lincoln (Nebraska), però l'actor no va patir ferides. També va tenir un accident l'octubre del 1999, mentre portava a terme maniobres d'emergència en un helicòpter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia