Política

Lorente (PSC) vol obrir “una nova etapa” a Lloret

L'Ajuntament no té ara cap regidor socialista, ja que els tres que hi havia van passar al grup de no adscrits

El candidat del PSC a Lloret, Antonio Lorente, va presentar ahir la seva candidatura amb el suport de l'exministra Carme Chacón, que va subratllar els valors del municipalisme socialista com a element de progrés.

“En la meva decisió d'encapçalar aquest projecte hi han influït moltes persones, però també hi ha tingut a veure la constatació de les desigualtats que es perceben actualment a la nostra vila. El projecte socialista m'il·lusiona i estic convençut que, tant jo com les persones que tinc al meu voltant, tenim moltes coses per aportar en benefici del que és comú”, va destacar el candidat socialista. El grup té el repte complicat de recuperar els regidors perduts, ja que en les últimes eleccions va tenir només quatre representants, i tots han acabat deixant el grup municipal.

Lorente va subratllar la importància que tots els ciutadans tinguin accés a uns serveis públics de qualitat “i vegin complert el seu dret a viure en un poble on hi hagi seguretat, neteja, serveis socials, accessibilitat, feina, activitats de lleure, esport, escoles i llars d'infants de qualitat, serveis sanitaris adequats i serveis d'atenció a la gent gran”. A més, va voler fer èmfasi en la seva voluntat d'implicar els ciutadans del municipi en l'elaboració de la línia política social.

Espai acollidor

Entre els diferents punts del programa, l'alcaldable va mostrar la seva voluntat de convertir la vila en un espai acollidor per als visitants, incrementar i diversificar l'activitat comercial del municipi, gestionar els impostos amb criteris socials i de benefici comú, mantenir la qualitat dels equipaments públics al servei de la utilització dels veïns de la vila i convertir l'Ajuntament en un organisme totalment al servei de la ciutadania, obert, amable i transparent.

“Els socialistes estarem a l'altura dels ciutadans perquè som ciutadans com qualsevol altre. I treballarem perquè els veïns i veïnes d'aquesta població tinguin una vida més digna”, va concloure el candidat socialista.

LA FRASE

El projecte socialista m'il·lusiona i estic convençut que tenim moltes coses per aportar
Antonio Lorente
candidat del PSC
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia