Medi ambient

Investiguen l'origen d'un abocament a la llera del riu Francolí

Els agents rurals investiguen un abocament que hi va haver divendres a la llera del riu Francolí al pas pel nucli de Picamoixons (Alt Camp). Alguns regants de la zona van alertar els agents de l'abocament, a l'altura de l'empresa paperera de la població, i aquests s'hi van desplaçar per prendre mostres per analitzar-les.

Segons els Agents Rurals, es va comprovar que l'abocament corresponia a un producte derivat del procés de fabricació del paper, si bé encara no s'ha determinat si va ser una fuita accidental. Quan aquest producte es va anar assecant va deixar visibles restes de pasta de cartró en un tram de gairebé dos quilòmetres que va des de l'empresa paperera fins al pont de Goi pràcticament.

Ahir, dilluns, les mostres de l'abocament que es van prendre van ser traslladades al laboratori de toxicologia per analitzar-ne el contingut. Amb aquesta anàlisi es determinarà si hi havia algun producte contaminant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia